Comunicare

Newsletterul SNMF, disponibil din anul 2012, este un buletin informativ în format electronic distribuit periodic abonaților care conține informații despre activitatea Societății Naționale de Medicina Familiei și alte noutăți relevate de la nivel național și internațional pentru medicii de familie. Abonarea este gratuită și se poate realiza apăsând aici sau pe imaginea din coloana din dreapta.
 
 
Agenda Medicului de Familie este un compendiu de algoritmi, clasificări, scurte expuneri pe tematică medicală utile în practica zilnică la cabinete, precum şi date sumare organizaţionale legate de structura organizaţiilor de medicina familiei din România. Agenda este editată anual de Asociația Medicilor de Familie București-Ilfov și distribuită gratuit tuturor medicilor de familie membri ai asociațiilor județene afiliate SNMF.

 
 
Simpozioane locale ale asociațiilor județene ale medicilor de familie. Pentru a afla când au loc simpozioanele din fiecare județ, consultați pagina asociației județene din secțiunea Membri.
 
 
Manifestări creditate cu puncte EMC.
Consultați secțiunea Manifestări sau caseta verde din partea stângă a siteului.
 
 
Aparițiile în presă ale membrilor Biroului Executiv al SNMF pot fi urmărite în secțiunea dedicată.
 
 
Înregistrări de la dezbaterile publice organizate de SNMF sunt disponibile de asemenea pe site.
 

Revista Medic.ro este o publicație cu acoperire națională dedicată medicilor de familie și asistenților medicali din România, indexată în EBSCO Academic Search Ultimate & One Belt, One Road Reference Source. Medic.ro este lider de piață pe segmentul de publicații adresate medicilor de familie şi asistenţilor medicali, având o vechime pe piaţă de 10 ani de publicare neîntreruptă. Din anul 2017 revista Medic.ro este publicată de MedicHub sub egida Societății Naționale de Medicina Familiei. Publicația a fost lansată în 2004, are un tiraj de 10.000 de exemplare pe fiecare număr și un concept editorial axat pe probleme de actualitate specifice publicului-țintă, articole scrise de specialişti din diverse domenii pentru medicii de familie şi asistenţi şi teme ştiinţifice pe diverse afecţiuni, în secţiunea „Supliment Medic.ro”.
 

mf - Ziarul medicului de familie a fost distribuit lunar, inițial gratuit și nominal, către toți cei 12.000 de medici de familie din întreaga țară, în colaborare cu Pharma Business Solution. Ulterior ziarul a fost distribuit grauit doar membrilor asociațiilor județene membre SNMF și contra cost pe bază de abonament altor medici. În prezent ziarul mf nu mai este publicat. Edițiile anterioare pot fi citite online, pe www.snmf.ro/ziar

 

Click pentru detalii și oferta completă