Quotes

"Potrivit unui studiu Eurostat, media europeana pe cap de locuitor pentru preventia si promovarea sanatatii publice este 64 de euro iar un calcul real al cheltuielilor pe cap de locuitor arat

ZF Pharma Summit '12, București

"Trebuie să mai reducem din cheltuielile nejustificate. La nivelul medicilor de familie n-avem cum să avem cheltuieli nejustificate - ei sunt plătiți la minimum.

DIGI24, 13 august 2012

"I-am spus ministrului că înțeleg că are o problemă, pentru că toți furnizorii de servicii medicale vin la el cu diferite cerințe, dar că dacă nu rezolvă problemele medicinei de familie, ale asistenței medicale primare, va dezvolta probleme pe termen lung legate de sănătatea oamenilor din această țară."

mf - ziarul medicului de familie, aprilie 2011

"Am avut o discuție foarte interesantă timp de o oră cu ministrul sănătății și sper că i-am dat câteva idei la care să se gândeasca, idei la care nu s-a gândit până acum. Sper că acum va percepe importanța continuării dialogului cu medicii de familie pentru viitorul asistenței medicale primare din România."

mf - ziarul medicului de familie, aprilie 2011

"Medicina de familie de calitate depinde de câteva elemente cheie: pregătirea, selecția și evaluarea corespunzătoare, o organizație puternică a medicilor de familie și de asemenea cadre universitare care să provină din rândul medicilor de familie."

mf - ziarul medicului de familie, aprilie 2011

"Serviciile medicale de calitate și îngrijirile de calitate acordate pacienților depind în întregime de asistența medicală primară de calitate."

mf - ziarul medicului de familie, aprilie 2011

"În România anul trecut au absolvit 6000 de medici, pentru care statul a cheltuit milioane de euro cu pregătirea, şi 7000 de medici au plecat anul trecut să lucreze în Italia, Franţa şi alte ţări europene. Asta nu este o investiţie foarte bună. Trebuie să dezvoltaţi un sistem care să vă menţină medicii români în Romania."

Sinaia, România, 14 mai 2011

"În medicina de familie avem rezultate mai bune cu costuri mai mici. Dar ca să facem ceea ce trebuie să facem pentru pacienţi avem nevoie de uneltele necesare - dotare corespunzătoare, personal care să ne ajute şi venituri care să ne permită să trăim rezonabil."

Sinaia, România, 14 mai 2011

"Aveți nevoie de cineva care vă cunoaşte pe voi, care vă ştie familia, ştie ce probleme aveţi, şi acesta este medicul de familie. Acesta este motivul pentru care în medicina de familie avem rezultate mai bune cu costuri mai mici."

Sinaia, România, 14 mai 2011

"Sunt multe sisteme în lume care cheltuiesc mult mai puţin decât cheltuim noi în Statele Unite şi totuşi au rezultate mult mai bune - pentru că sunt construite pe medicina de familie."

Sinaia, România, 14 mai 2011

Syndicate content
Click pentru detalii și oferta completă