IBaMFiC Exchange - 1-7 septembrie 2013, Palma de Mallorca, Spania

Nu a fost selectat un participant pentru schimbul IBaMFiC.
 
_______

Societatea de Medicina Familiei din Insulele Baleare (IBaMFiC) invită un medic român rezident MF sau specialist MF în primii cinci ani dupa obținerea specialității să participe la un schimb de experiență în perioada 1-7 septembrie 2013 în Palma de Mallorca, Spania.


Medicul selectat va avea ocazia să viziteze timp de o săptămână un cabinet de medicina familiei din Palma de Mallorca și să participe la conferința de medicina familiei pentru rezidenți și specialiști în primii 5 ani organizată de Societatea de Medicina Familiei din Insulele Baleare, "IX Jornades SBMFyC - Positive Primary Care" (6-7 septembrie), unde vor avea loc prezentări și ateliere în limba engleză, care va fi și limba oficială a conferinței.  
 
Taxa de participare la conferință este acoperită de organizatori - IBaMFiC. 
 
Medicul român selectat trebuie să își asigure transportul România-Palma de Mallorca și cazarea în Palma de Mallorca și trebuie să dețină cunoștințe medii-avansate de limba engleză și/sau spaniolă.
 
Pentru a participa la selecție trimiteți formularul atașat completat la adresa tineriMF@snmf.ro până pe 13 august 2013, ora 23. Câștigătorul selecției va fi anunțat pe e-mail și pe această pagină pe 15 august 2013. (Termenul limită a fost extins!)
 
Click pentru detalii și oferta completă