KoHOM Exchange - 7-13 octombrie 2013, Šibenik, Croația

Selecția s-a încheiat. Câștigătoarea este Dr. Roxana Ganciu, medic specialist MF, București

(Prima clasată, Dr. Cristina Tonis, medic rezident medicină de familie anul III în centrul universitar Constanța, a precizat că nu mai poate participa.)

-------

Societatea de Medicina Familiei din Croația (KoHOM) invită un medic român rezident MF sau specialist MF în primii cinci ani dupa obținerea specialității să participe la un schimb de experiență în perioada 7-13 octombrie 2013 în Šibenik, Croația.

 
Medicul selectat va avea ocazia să viziteze timp de trei zile un cabinet de medicina familiei din Croația (7-9 octombrie) și să participe la conferința națională de medicina familiei organizată de Societatea de Medicina Familiei din Croația, "4. Kongres KoHOM-a" (10-13 octombrie), unde vor avea loc și prezentări și ateliere în limba engleză dedicate medicilor rezidenți.  
 
Taxa de participare la conferință și costurile de cazare sunt acoperite de organizatori - KoHOM.
 
Medicul român selectat trebuie să își asigure transportul România-Croația și să dețină cunoștințe medii-avansate de limba engleză.
 
Pentru a participa la selecție trimiteți formularul atașat completat la adresa tineriMF@snmf.ro până pe 25 iulie 2013, ora 23. Câștigătorul selecției va fi anunțat pe e-mail și pe această pagină pe 26 iulie 2013.
Click pentru detalii și oferta completă