LOVAH Exchange - 4-8 iunie 2013, Olanda

Selecția s-a încheiat. Câștigătoarele sunt Dr. Carmen Ivașcu, medic rezident MF anul 1 în Cluj și Dr. Irina Cecilia Mitroi, medic rezident MF anul 1 în Craiova.

Impresiile lor despre schimb pot fi citite în rapoartele de mai jos:
Raport LOVAH Exchange 2013 - Carmen
Raport LOVAH Exchange 2013 - Irina

Pagina conferinței LOVAH 2013, imagini foto şi video
____

Organizația Medicilor Rezidenți de Medicina Familiei din Olanda (LOVAH) invită doi medici români rezidenți MF sau specialiști în primii 5 ani după obținerea specialității să participe la un schimb de experiență în perioada 4-8 iunie 2013 în Olanda.

Medicii selectați vor avea ocazia să viziteze timp de o zi un cabinet de medicina familiei din Olanda, o altă zi va fi petrecută în centrul educațional pentru rezidenți MF iar timp de două zile vor participa la conferința de medicina familiei pentru rezidenți organizată de LOVAH, cu tema "Get Out of Your Comfort Zone" (4-7 iunie), unde vor avea loc și prezentări și ateliere în limba engleză dedicate medicilor rezidenți.

Taxa de participare la conferință, programul social și costurile de cazare (2 nopți la hotel și două nopți cu o gazdă olandeză) sunt acoperite de organizatorii olandezi. Cheltuielile de transport vor fi decontate de LOVAH până la 200 euro/participant.

Medicii români selectați trebuie să își asigure transportul România-Olanda (Amsterdam), urmând să li se deconteze ulterior prețul acestuia de organizatorii olandezi. Medicii trebuie să dețină cunoștințe medii-avansate de limba engleză.

Pentru a participa la selecție trimiteți formularul atașat completat la adresa tineriMF@snmf.ro până pe 28 februarie 2013, ora 23. Câștigătorul selecției va fi anunțat pe e-mail și pe această pagină pe 2 martie 2013.

Click pentru detalii și oferta completă