OSATZEN Exchange - 11-17 noiembrie 2013, Vitoria, Spania

Societatea de Medicina Familiei din Țara Bascilor (OSATZEN) invită un medic român rezident MF sau specialist MF în primii cinci ani dupa obținerea specialității să participe la un schimb de experiență în perioada 11-17 noiembrie 2013 în Vitoria, Spania.


Medicul selectat va avea ocazia să viziteze timp de 5 zile un cabinet de medicina familiei din Vitoria și să participe la conferința de medicina familiei organizată de Societatea de Medicina Familiei din Țara Bascilor, "XIV Jornadas Osatzen - Punto de Encuentro" (14-15 noiembrie), unde vor avea loc prezentări și ateliere în limba spaniola și se va încerca asigurarea traducerii în limba engleză. Programul social poate fi descărcat aici.
 
Cazarea va fi asigurată de medici rezidenți spanioli. Taxa de participare la conferință este acoperită de organizatori - Osatzen. 
 
Medicul român selectat trebuie să își asigure transportul România-Vitoria și trebuie să dețină cunoștințe medii-avansate de limba engleză și/sau spaniolă.
 
Pentru a participa la selecție trimiteți formularul atașat completat la adresa tineriMF@snmf.ro până pe 4 octombrie 2013, ora 23. Câștigătorul selecției va fi anunțat pe e-mail și pe această pagină pe 6 octombrie 2013.
Click pentru detalii și oferta completă