RCGP-JIC Exchange - 1-6 octombrie 2012, Glasgow, Scoția

Selecția s-a încheiat. Câștigătorul este Dr. Alexandru Victor Papadopol, medic specialist în Ciurea, județul Iași.

RCGP a anunțat că poate participa și un al doilea medic din România, deoarece locurile acordate altor țări care nu au trimis participanți au fost redistribuite. A doua participantă este Dr. Lavinia Toma, medic rezident în Constanța.

Experiența colegilor este prezentată mai jos:
Raport Alexandru Papadopol
Prezentare Lavinia Toma

-----

Societatea de Medicina Familiei din Marea Britanie (RCGP) invită un medic român rezident MF sau specialist MF în primii cinci ani dupa obținerea specialității să participe la un schimb de experiență în perioada 1-6 octombrie 2012 în Glasgow, Scoția.

Medicul selectat va avea ocazia să viziteze timp de o zi un cabinet de medicina familiei din Scoția (2 octombrie), să participe la preconferința tinerilor medici de familie din Marea Britanie organizată de RCGP-JIC (3 octombrie) și apoi la conferința națională de medicina familiei organizată de Societatea de Medicina Familiei din Marea Britanie, RCGP Annual Primary Care Conference (4-6 octombrie).  

Taxele de participare la preconferință și conferință sunt acoperite de organizatori, RCGP-JIC.

Medicul român selectat trebuie să își asigure transportul România-Scoția, cazarea pentru 6 nopți în Glasgow și să dețină cunoștințe medii-avansate de limba engleză.

Pentru a participa la selecție trimiteți formularul atașat completat la adresa vdgm@snmf.ro până pe 28 iulie 2012, ora 23. Câștigătorul selecției va fi anunțat pe e-mail și pe această pagină pe 30 iulie 2012.

Click pentru detalii și oferta completă