RCGP-JIC Exchange - 30 septembrie - 5 octombrie 2013, Harrogate, Anglia

Selecția s-a încheiat. Câștigătoarea este Dr. Raluca Zoițanu, medic specialist MF București.

__________

Societatea de Medicina Familiei din Marea Britanie (RCGP) invită un medic român rezident MF sau specialist MF în primii cinci ani dupa obținerea specialității să participe la un schimb de experiență în perioada 30 septembrie - 5 octombrie 2013 în Harrogate, Anglia.

Medicul selectat va avea ocazia să viziteze timp de o zi un cabinet de medicina familiei din Anglia (1 octombrie), să participe la preconferința tinerilor medici de familie din Marea Britanie organizată de RCGP-JIC (2 octombrie) și apoi la conferința națională de medicina familiei organizată de Societatea de Medicina Familiei din Marea Britanie, RCGP Annual Primary Care Conference (3-5 octombrie).

Taxele de participare la preconferință și conferință sunt acoperite de organizatori, RCGP-JIC.

Medicul român selectat trebuie să își asigure transportul România-Anglia (Harrogate), cazarea pentru 5 nopți în Harrogate și să dețină cunoștințe medii-avansate de limba engleză.

Pentru a participa la selecție trimiteți formularul atașat completat la adresa tineriMF@snmf.ro până pe 13 august 2013, ora 23. Câștigătorul selecției va fi anunțat pe e-mail și pe această pagină pe 15 august 2013.

 

Click pentru detalii și oferta completă