RCGP-JIC Exchange - 30 septembrie - 4 octombrie 2014, Liverpool, Anglia

Selecția s-a încheiat. Participantul român este Dr. Daniel Cichi, specialist MF (Sibiu)
________

Societatea de Medicina Familiei din Marea Britanie (RCGP) invită un medic român rezident MF sau specialist MF în primii cinci ani dupa obținerea specialității să participe la un schimb de experiență în perioada 30 septembrie - 4 octombrie 2014 în Liverpool, Anglia.

 
Medicul selectat va avea ocazia să viziteze timp de o zi un cabinet de medicina familiei din Anglia (30 septembrie), să participe la preconferința tinerilor medici de familie din Marea Britanie organizată de RCGP-JIC (1 octombrie) și apoi la conferința națională de medicina familiei organizată de Societatea de Medicina Familiei din Marea Britanie, RCGP Annual Primary Care Conference (2-4 octombrie).
 
Taxele de participare la preconferință și conferință sunt acoperite de organizatori, RCGP-JIC.
 
Medicul român selectat trebuie să își asigure transportul România-Anglia și cazarea pentru 5 nopți și să dețină cunoștințe medii-avansate de limba engleză.
 
Pentru a participa la selecție trimiteți formularul atașat completat la adresa vdgm@snmf.ro până pe 17 august 2014, ora 23. Câștigătorul selecției va fi anunțat pe e-mail și pe această pagină pe 18 august 2014.
Click pentru detalii și oferta completă