SBMFyC Exchange - 5-11 noiembrie 2012, Palma de Mallorca, Spania

Nu a fost selectat un participant pentru schimbul SBMFyC

_______
 
Societatea de Medicina Familiei din Insulele Baleare (SBMFyC) invită un medic român rezident MF sau specialist MF în primii cinci ani dupa obținerea specialității să participe la un schimb de experiență în perioada 5-11 noiembrie 2012 în Palma de Mallorca, Spania.


Medicul selectat va avea ocazia să viziteze timp de o săptămână un cabinet de medicina familiei din Palma de Mallorca și să participe la conferința de medicina familiei organizată de Societatea de Medicina Familiei din Insulele Baleare, "IX Jornades SBMFyC - Positive Primary Care" (9-10 noiembrie), unde vor avea loc și prezentări și ateliere în limba engleză dedicate medicilor rezidenți.  
 
Taxa de participare la conferință și costurile de cazare sunt acoperite de organizatori - SBMFyC. Cazarea va fi oferită de medici rezidenți spanioli.
 
Medicul român selectat trebuie să își asigure transportul România-Palma de Mallorca și să dețină cunoștințe medii-avansate de limba engleză și/sau spaniolă.
 
Pentru a participa la selecție trimiteți formularul atașat completat la adresa vdgm@snmf.ro până pe 20 octombrie 2012, ora 23. Câștigătorul selecției va fi anunțat pe e-mail și pe această pagină pe 22 octombrie 2012.
Click pentru detalii și oferta completă