VdGM-SemFyC Exchange - 4-7 februarie 2014, Barcelona, Spania

Selecția s-a încheiat. Medicul selectat este Dr. Mădălina Vesa, medic specialist medicină de familie (Alba Iulia).

Impresii - Raport Madalina (PDF)

Poze

-----

Societatea de Medicina Familiei din Spania (SemFYC), împreună cu Vasco da Gama Movement, invită un medic român rezident MF sau specialist MF în primii cinci ani dupa obținerea specialității să participe la un schimb de experiență în perioada 4-7 februarie 2014 în Barcelona, Spania,  

Medicul selectat va avea ocazia să viziteze un cabinet de medicina familiei din Barcelona sau împrejurimi pentru 2 zile. Programul detaliat al schimbului de experiență este disponibil aici.

Medicul selectat va putea participa și la prima ediție a Forumului Vasco da Gama Movement, prima conferință europeană a tinerilor medici de familie organizată de VdGM. Aceasta va avea loc în zilele de 7 și 8 februarie 2014 în Barcelona. Taxa de participare la Forum este 100 euro și va fi achitată de medicul român selectat. 

Cazarea pentru zilele 4-6 februarie va fi asigurată de medici rezidenți și specialiști spanioli. Cazarea pentru zilele 7-8 februarie (perioada Forumului) va fi achitată de medicul român selectat.

Participantul român la schimbul de experiență trebuie să își asigure transportul România-Barcelona și să dețină cunoștințe medii-avansate de limba engleză.

Pentru a participa la selecție trimiteți formularul atașat completat la adresa tineriMF@snmf.ro până pe 8 noiembrie, ora 23. Câștigătorul selecției va fi anunțat pe e-mail și pe această pagină pe 10 noiembrie.

Click pentru detalii și oferta completă