LOVAH Exchange 2012

LOVAH Exchange - 24-28 ianuarie 2012, Olanda


Procesul de selecție s-a încheiat. Cei doi medici rezidenți acceptați sunt Dr. Anca Matei (anul 2, București) și Dr. Cristina Ghișe (anul 2, Cluj).
____

Impresiile celor două colege care au participat la LOVAH Exchange 2012 pot fi citite în rapoartele atașate:

Raport Lovah Exchange 2012 - Anca

Raport Lovah Exchange 2012 - Cristina

Imagini foto şi video Lovah Exchange 2012
____

Organizația Medicilor Rezidenți de Medicina Familiei din Olanda (LOVAH) caută unul sau doi medici rezidenți MF români foarte motivați pentru a participa între 24-28 ianuarie 2012 la Conferința Medicilor rezidenți MF organizată în Olanda. Participarea invitaților români va fi in mare parte suportată financiar de organizatorii olandezi. Detalii suplimentare aici.

 
Selecția candidaților eligibili va fi realizată de Departamentul Profesional Științific al Societății Naționale de Medicina Familiei.
 
În scopul unei clasificări obiective cei interesați sunt invitați să completeze formularul și sa-l trimită, împreună cu documentele cerute in rubrica ”criterii de eligibilitate”,  la adresa de e-mail rmiftode65@yahoo.co.uk până cel târziu 21 octombrie 2011.
 
Criterii de eligibilitate:
 
1. medic rezident MF în perioadă de pregătire de 3 ani (full time post-graduate training)
2. formularul completat cu toate datele disponibile (dupa caz), semnat și parafat
3. motivație fundamentată de a practica Medicina de Familie (document redactat, semnat și parafat anexat formularului completat,)
4. cunoasterea limbii engleze
5. scrisoare semnata și parafată  prin care solicitantul își exprimă angajamentul - în cazul în care va fi selectat - de a participa in cursul lunii ianuarie 2012 la această Conferință (anexata la documentele de la pct. 2 si 3)
 
Documentele necesare completate/redactate vor fi trimise scanate în format PDF, semnate și parafate la adresa menționată până la data de 21 octombrie 2011 inclusiv.

 

Click pentru detalii și oferta completă